Nie ładnie (9 postów)

Edytuj
Co o Tym sądzicie ?


Słusznie dostał czerwoniaka ?
Edytuj
Gdyby sędzia stał dalej to może by tego nie zauważył ,a nie jak tu 2 metry od niego.Widać,że chciał go uderzyć ,tamten przyaktorzył i sędzia nie miał wątpliwości.
Edytuj
Uderzenie w twarz zawodnika jest jednoznaczne z czerwoną kartką, jeżeli oglądacie r
Edytuj
Dla mnie to tamten zaczął się przepychać; ]
Edytuj
Trzymał go za koszulke, Ronaldo chcial sie wyrwac i mu przez przypadek lizną :)
Edytuj
Dokładnie tamten pierwszy zaczal,trzymal go za koszulke.W hiszpanskiej to czerwona jakby to bylo w angielskiej moze werdykt bylby inny.
Edytuj
według mnie, to chciał go tylko odepchnąć, a że trafił go w baniak to czerwona była
Edytuj
Ja mysle ze zrobil to celowo ale nie pomyslal ze sedzia stoi tak blisko !!
Edytuj
zwykła przepychanka takie sytuacje w lidze Angielskiej są na porządku dziennym :) Nie rozumiem decyzji arbitra, prędzej jest to faul na żółtą, zależy od interpretacji arbitra. Jakby puścił grę, zapewne nikt nie miałby mu tego za złe :>